O Nama

MISIJA

Naša želja je privući ljubitelje sporta u jugoistočnoj Europi (pa i šire) kako bi razmijenili iskustva, znanja, kontakte, te predstavili proizvode, usluge i projekte. Upravo zbog toga, osigurali smo sajamsko izložbeni prostor na području Zagrebačkog velesajma.
Kako sve ne bi stalo samo na predstavljanju proizoda, za vas smo organizirali edukativne konferencije i radionice s eminentim stručnjacima iz cijele Europe.
Sport Fest može dati dodatnu vrijednost klubovima, savezima, igračima, poduzetnicima, gospodarskim subjektima, marketinškim, istraživačkim i PR agencijama, upravljačima sportskih objekata, studentima marketinga i kineziologije te svima drugima koji su vezani ili jednostavno ne mogu odoljeti sportu.

Organizator:

AB Sport Consulting je osnovan 2015. sa sjedištem u Zagrebu. Osnivač tvrtke je Alan Balen, dugogodišnji nogometni djelatnik HNS-a i UEFA-e na rukovodećim pozicijama u marketingu i organizaciji događanja. AB Sport okuplja tim stručnjaka s bogatim iskustvom iz svijeta nogometa i marketinga s ciljem pružanja sveobuhvatnog servisa usluga u sportu. Stečene stručne vještine upravljanja, organizacije i logistike usavršene su kroz organizaciju brojnih nogometnih događanja, utakmica, turnira i seminara. Svoje smo kvalitete odlučili usmjeriti u izradu, upravljanje i monitoring projekata.